Webáruház » Fizioshop.hu

Fizioshop.hu
[ Fizioshop.hu ]
Webdesign
[ Webdesign ]

Ügyfél

Viszen Kft.

A projekt

Ezt a munkánkat is órákig lehetne elemezni, annyi apró finom megoldással rendelkezik. Hadd kezdjük mégis azzal a gyakran felmerülő kérdéssel, hogy életszerű-e egy olyan együttműködés, amikor ügyfelünk székhelye nem Debrecen vonzáskörzetéből való? Nos Szombathelytől távolabbi települést nehéz találunk, így személyes megbeszélések nélkül bonyolítottuk le a folyamatot. A végeredményt pedig ki-ki eldöntheti a http://www.fizioshop.hu webcímen.

A webáruház érdekessége, hogy az általa kínált termékek több paraméterrel is rendelkeznek. Pl.: adott termék többféle méretben ÉS színben És sűrűségben is kapható. Nehezítette dolgunkat, hogy termékenként ezek a paraméterek teljesen más területre vonatkoznak (súly, nyelv stb...). Ráadásul ezek a tulajdonságok gyakran eltérő számúak: egyes termékek 3-4 míg mások csak 1-2 ilyen paraméterrel rendelkeznek. Végül megtalálhatóak a klasszikus termékadatlapok is, amelyek azonnal kosárba tehetőek.
Ennek felhasználóbarát adminisztrálhatóságának megvalósítása nem hétköznapi feladat.

Hab a tortán ennek raktárkezelése. Ugyanis ha a termék mondjuk 3 paraméterrel rendelkezik, paraméterenként 4-5 lehetőséggel, gondolják el, ezek kombinációját hogyan tálalnák a látogatók felé? Ráadásul mindezt úgy, hogy ha például adott méretű, sűrűségű és színű termék épp nincs raktáron, akkor azt az internetező ne tudja megvásárolni.
A vásárlás befejezésével a rendszer automatikusan csökkenti a készletet a megfelelő tulajdonságú termékkel.

 

Ugrás a weboldalra »
Kérjen ajánlatot »
© 2006 - 2019 WebDeb Minden jog fenntartva
Készítette: